Ďakovanie anjelom strážnym 2022

V programe Ďakovanie anjelom strážnym 2022 vystúpilo asi 100 žiakov z odborov hudobný, tanečný a po prvýkrát aj literárno-dramatický odbor. Žiaci výtvarného odboru pod vedením svojich pedagógov  sa prezentovali svojimi prácami v závere vystúpenia.

Mali sme pripravený bohatý program a to, hru na klavíri, husliach, keyboarde, akordeóne, štvorručnú hru. Komorné zoskupenia – saxofónový kvartet, flautové duo, duo bicích nástrojov, spevácke duá, vianočnú scénku v podaní žiakov literárno-dramatického odboru a samozrejme nesmeli chýbať tance moderné, scénické i ľudové. Čoraz pútavejšou je aj samotná scéna (stromy, domček, piecka..) a samozrejme vznášajúci sa anjel, náš symbol vďaky, lásky a pokoja v nás…

Vystúpením sa prezentujú nielen žiaci školy ale aj výborná práca pedagógov. Zorganizovať podujatie v takomto rozsahu je naozaj náročná práca zanietených pedagógov ale i zamestnancov školy. Každoročne sa tešíme tiež podpore Mesta Sereď, Združeniu rodičov, sponzorskej firme BIC s.r.o. a spolupráci s Domom kultúry v Seredi. 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail